Antena Meniu Search
x

Cursă cu 300 de Moș Crăciuni, organizată la Sibiu

Moş Crăciun nu mai are stare! Deşi mai sunt 10 zile până la noaptea magică în care va trece încărcat de daruri pe la casele tuturor copiilor, Moşul şi-a făcut deja apariţia prin mai multe oraşe ale ţării.

de Redactia Observator

la 14.12.2019, 23:40

Vezi și

Moş Crăciun nu mai are stare! Deşi mai sunt 10 zile până la noaptea magică în care va trece încărcat de daruri pe la casele tuturor copiilor, Moşul şi-a făcut deja apariţia prin mai multe oraşe ale ţării. A fost văzut ba în caleaşcă, la Târgovişte, ba în elicopter, deasupra Capitalei. Nici ajutoarele Moşului nu stau degeaba. Ca să fie în formă în noaptea de Ajun, au ieşit la alergat pe străzile din Sibiu. 

Pentru o seară, ajutoarele lui Moş Crăciun au luat o pauză de la împachetat cadori şi au venit în număr mare la Sibiu. 300 de spiriduşi şi crăciuniţe s-au întrecut pe străzile împodobite de sărbătoare.

Fiecare concurent a plătit 60 de lei pentru a lua parte la cursă. Din banii strânşi, centrul sportiv comunitar din oraş va cumpăra cărucioare pentru persoanele cu dizabilităţi care vor să facă sport. Una dintre concurente a avut un motiv special să alerge cei trei kilometri.

Dar chiar şi ajutoarele moşului au nevoie. de propriile ajutoare.

Dacă spiriduşii s-au antrenat la Sibiu, Moşul însuşi a venit la repetiţia generală de la Târgovişte. Unde le-a adus copiilor o veste bună.

Dărnicia Moşului a venit însă cu un preţ. Copiii au avut misiunea să demonstreze că au învăţat colindele de Crăciun. Chiar dacă unii le-au dat o tentă mai originală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cursă cu 300 de Moș Crăciuni, organizată la Sibiu