Antena Meniu Search
x

Curse Aeroportul Sibiu - Germania, anulate din cauza furtunii Sabine

Mai multe curse aeriene ce urmau să plece către Germania, de pe Aeroportul Internațional Sibiu, au fost anulate din cauza furtunii Sabine. Pasagerii vor fi direcționați spre alte zboruri.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.01.2021, 08:44

Curse către Germania, anulate și de pe Aeroportul Sibiu
Furtuna Sabine a lovit puternic Germania în ultimele ore - DPA Images / Sina Schuldt via Hepta

Mai multe curse aeriene de pe ruta Aeroportul Sibiu - Munchen au fost anulate din cauza furtunii Sabine. Pasagerii vor fi direcționați spre alte zboruri.

Au fost anulate cursele LH1664 München – Sibiu, programată pentru sosire, luni, la ora 18:15, dar şi cursa LH1666 Sibiu – München, programată pentru sosire în cursul nopţii de luni spre marţi, la ora 01:00.

Cursa LH1667 München – Sibiu, programată pentru plecare marţi dimineată, a fost de asemenea anulată.

"Pasagerii afectaţi vor rerutaţi pe alte curse ale companiilor Austrian şi Lufthansa în funcţie de disponibilitate şi preferinţe", au transmis reprezentanții Aeroportului Sibiu.

Anterior, din acelaşi motiv a fost anulată o altă cursă Sibiu – Munchen.

Și TAROM a anulat spre şi de la Munchen

Compania aeriană Tarom a anunțat, luni, că a anulat două zboruri de pe Aeroportul Henri Coandă, spre și de la Munchen, din cauza vântului puternic care a afectat traficul aerian din nordul și vestul Europei.

Potrivit unui comunicat al Tarom, este este posibil ca și alte curse să fie întârziate sau anulate.

Ministerul Afacerilor Externe a informat cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Germania că, în conformitate cu datele transmise de Autoritatea Federală pentru Protecţia Populaţiei, până în data de 11 februarie 2020, orele 18:00, se vor înregistra fenomene meteorologice extreme, cu furtuni şi vânt, cu rafale de până la 140-180 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Curse Aeroportul Sibiu - Germania, anulate din cauza furtunii Sabine