Antena Meniu Search
x

Dați un leu pentru un spital

Daţi un leu pentru un spital de oncologie pentru copii. Primul spital privat pentru copii. Vor să adune leu cu leu, până la suma de 80 de milioane de lei, pentru un centru de excelenţă care va trata copiii cu diferite tipuri de cancer

Vezi și

Daţi un leu pentru un spital de oncologie pentru copii. Primul spital privat pentru copii. Vor să adune leu cu leu, până la suma de 80 de milioane de lei, pentru un centru de excelenţă care va trata copiii cu diferite tipuri de cancer. 

Realitatea din România arată astfel. Peste 400 de copii mor răpuşi de diferite tipuri de cancer în fiecare an. În unele cazuri, boala e tratabilă, arată statisticile. Aşa s-a născut ideea unui spital privat de oncologie şi hematologie pediatrică, construit exclusiv din donaţii. Donaţii de un leu.

Romanul nu doneaza pentru ca nimeni nu ii cere. Cred ca e adevarat acest lucru. MUSCA Probabil si daca ii ceri unui cersetor un leu pe strada sunt sanse sa iti dea.

Alex Zamfir şi colegii lui şi-au propus să strângă leu cu leu, până la 80 de milioane. Cât e nevoie pentru centrul de excelenţă care să scape copiii de boală.

Nu va fi un spital obişnuit. Iniţiatorii au luat ca model centre medicale din străinătate. Cu săli ultramoderne şi prietenoase cu cei mici. Şi echipe multidisciplinare care să decidă tratamentul de la diagnostic până la vindecare.

Cei care au pornit proiectul lucrează acum la un studiu de fezabilitate, pentru a accesa şi bani europeni. Ca să ridice mai repede spitalul care salvează copiii cu cancer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Dați un leu pentru un spital