Antena Meniu Search
x

Dan Andronic a fost adus la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul retrocedărilor

Jurnalistul Dan Andronic a fost adus, miercuri seară, la sediul DNA Brașov pentru a fi audiat de procurori în dosarul privind retrocedările ilegale

Jurnalistul Dan Andronic a fost adus, miercuri seară, la sediul DNA Brașov pentru a fi audiat de procurori în dosarul privind retrocedările ilegale cu prejudiciu estimat la 136 de milioane de euro.

Au mai fost aduși miercuri pentru audieri la DNA Brașov în acest dosar omul de afaceri Remus Truică, Marius Marcovici, fost consilier a lui Călin Popescu-Tăriceanu, și Claudiu Lucian Mateescu, director general Impact.

Marius Marcovici a fost reținut miercuri de procurorii DNA Brașov, în dosarul privind retrocedările ilegale cu un prejudiciu estimat la 136 de milioane de euro, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. El a fost scos încătușat din sediul DNA în cursul serii.

DNA a anunțat miercuri că procurorii efectuează nouă percheziții în municipiul București și în județul Ilfov, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2006 — 2015.

"Sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", a precizat DNA într-un comunicat de presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dan Andronic a fost adus la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul retrocedărilor