Antena Meniu Search
x

Dan Borcea, unul dintre cei mai mari căţărători români, suferă de cancer! Are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi!

A urcat pe stânci ameţitoare cu mâinile goale dar acum viaţa l-a pus în faţa celei mai mari provocări. Să demonstreze destinului că el, omul, nu poate fi doborât. E vorba despre unul dintre cei mai mari căţărători ai noştri.

Vezi și

 A urcat pe stânci ameţitoare cu mâinile goale dar acum viaţa l-a pus în faţa celei mai mari provocări. Să demonstreze destinului că el, omul, nu poate fi doborât. E vorba despre unul dintre cei mai mari căţărători ai noştri. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani din Braşov, a primit un diagnostic năucitor: cancer. Împreună, să ne unim forţele şi să-l ajutăm să învingă.

El este Dan Borcea. Prietenii îi spun Castoru. Şi-a pus ambiţia să urce pe cei mai periculoşi pereţi stâncoşi din ţară, cu mâinile goale. Şi a reuşit.

Viaţa i-a scos acum în cale cel mai greu obstacol. În noiembrie, a aflat că suferă de cancer la colon. Iar ca să trăiască are nevoie şi de ajutorul nostru.

Boala este însă într-un stadiu avansat. Dar el luptă din răsputeri să o învingă. Şi nu o face de unul singur. Prietenii săi alpinişti, care i-au fost alături pe munte, i-au sărit primii în ajutor. Au organizat concursuri de căţărat şi au adunat bani.

Mai mulţi alpiniştii români stabiliţi în America au strâns şi ei 5.000 de euro. Doar că o intervenţie medicală în străinătate este costisitoare. La fel şi recuperarea.

Acum e momentul să-l ajutăm şi noi. Să-i arătăm că nu este singur pe acest traseu necunoscut.

La 48 de ani, Dan Borcea este campion naţional la căţărat. Om al muntelui, el a răspândit în ţara noastră "boulderingul", un sport care presupune escaladarea pereţilor pe orizontală.

Cei care doresc să-l ajute, o pot face în conturile afişate:

Borcea Dan Alexandru

Banca: ING România

LEI: RO44 INGB 0000 9999 0561 0502

EUR: RO54 INGB 0000 9999 0561 1001

Cred că fiecare dintre noi dacă punem un pic acolo putem să-l ajutăm pe Dan Borcea, pe Castorul şi să ne bucurăm de viaţă unii cu alţii împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Dan Borcea, unul dintre cei mai mari căţărători români, suferă de cancer! Are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi!