Antena Meniu Search
x

Detalii PICANTE în cazul lui Dani Mocanu, arestat pentru proxenetism. Ce tactici folosea manelistul ca să-şi convingă dansatoarele să se prostitueze

Dani Mocanu îşi convingea dansatoarele că le iubeşte şi vrea să le ceară în căsătorie. Până la inel, cântăreţul le cerea fetelor să se prostitueze.

Vezi și

Dani Mocanu îşi convingea dansatoarele că le iubeşte şi vrea să le ceară în căsătorie. Până la inel, cântăreţul le cerea fetelor să se prostitueze întrucât e singura soluţie prin care poate scăpa de cămătarii care îi vor răul.

Sunt dezvăluiri făcute chiar de către dansatoare, la interogatoriu.

După ore lungi de audieri, procurorii au aflat că, în culisele concertelor susţine de Dani Mocanu, se negociau partidele de sex. Fetele traficate ar fi fost, mai întâi, cucerite de artist cu declaraţii de iubire.

"Mi-a spus că a fost dragoste la prima vedere, că vrea să îmi arate lumea, că nu a mai iubit pe nimeni ca pe mine. Aveam multe turnee, am văzut Europa cu el. Eram fericită. Chiar părea un om bun. Îmi promisese şi un inel", este declaraţia unei victime.

Însă, povestea de dragoste se transformă rapid în coşmar, iar cămătarii din versurile manenelor au apărut şi în viaţa reală.

"După un concert în Anglia, în camera de hotel mi-a spus că viaţa lui este în pericol. Că este căutat de cămătari, că are datorii şi că sunt singura persoană care îl poate salva. Că trebuie să mă culc de câteva ori cu cămătarii până merge el în ţară să facă rost de bani. L-am iubit, l-am crezut şi am acceptat", a menționat una dintre victime.

Unele dintre fete apăreau şi în videoclipurile lui. Şi prezentate apoi clienţilor ca fiind vedete. Membrii grupării ar fi reuşit să strângă astfel o avere.

Tatăl manelistului susţine însă că atât artistul, cât şi fratele lui sunt nevinovaţi.

"Nimeni nu îi cunoaşte pe copiii mei mai bine ca mine. Nu îi apăr în calitate de părinte, ci ca un om care i-a crescut de mici. Nu, nu sunt vinovaţi! ajung şi până unde pot să ajung, cu puterea pe care o am, că nu sunt vinovaţi copiii mei", spune tatăl artistului.

Şi prietenii lui Dani Mocanu şi cred că totul este o înscenare.

"Este colegul meu, cântăm împreună, nu există aşa ceva, nu există. O să îl susţin pe Dani din toate punctele de vedere. Sunt convinsă că toate declaraţiile date de aceste domnişoare vor trebui să fie şi dovedite, pentru că este grav să acuzi pe cineva de anumite lucruri fără să ai şi nişte dovezi împotriva lui", spune o prietenă a acestuia.

Acum, victimele sunt protejate de anchetatori.

"Fiind lipsită și de surse financiare, a fost pusă într-o stare de dependență care s-a constituit într-o formă de constrângere, prin manopere de acest tip lover boy încălcându-se dreptul persoanei la libertate de voință și acțiune", se arată în documentul anchetatorilor.

Tinerele ar fi fost traficate în cartiere de lux din Marea Britanie. Sunt acuzaţii de proxenetism, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat. Pedepsele pot ajunge până la 20 de ani de închisoare.

Dani Mocanu şi fratele său, dar şi ceilalţi implicaţi în dosar sunt cercetaţi sub control judiciar. Liderul grupării, Ionel Anton, zis "Lupu" a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Detalii PICANTE în cazul lui Dani Mocanu, arestat pentru proxenetism. Ce tactici folosea manelistul ca să-şi convingă dansatoarele să se prostitueze