Antena Meniu Search
x

Dariana Muntean, vloggeriţa care îşi motiva urmăritorii să citească, nota maximă la Evaluarea Naţională

Acum trei ani, o elevă din oraşul hunedorean Călan uimea internetul. Avea un canal de YouTube unde prezenta carţile pe care le citea şi îi îndemna pe copii la lectură.

de Redactia Observator

la 23.06.2020, 17:16

Vezi și
  • Cărţile sunt marea pasiune a Darianei.
  • Pasiunea ei a apăurt încă de la 11 ani.

Anii au trecut, iar acum eleva a obţinut fără emoţii nota maximă la Evaluarea Naţională. Este dovada că România are copii silitori, buni şi talentaţi.

Cărţile sunt marea pasiune a Darianei. De când avea 11 ani tânăra şi-a dorit ca dragostea ei pentru lectură să îi motiveze şi pe ceilalţi copii. Aşa că şi-a făcut un canal pe Youtube şi a început să prezinte fiecare poveste în parte.

Dariana Muntean: Citiţi! Pentru că o minte fără carte e ca o pasare fără aripi

Anii au trecut repede, iar anul acesta Dariana a avut parte de primul examen al vieţii de şcolar: Evaluarea Naţională.

Dariana Muntean: M-am pregătit în special la matematică, acolo am pus mai mult accentul, pentru că îmi plăcea româna încă de când eram mai mică, pentru că mie îmi place foarte mult şi să citesc, şi atunci acolo mă simţeam mai pregătită.

O dată cu afişarea rezultatelor tânăra a descoperit că lectura intensă şi pregătirea au aşezat-o în rândul elitelor.

Dariana Muntean: Ştiam că o să iau o notă mare, însă cumva nu mă aşteptam să fie nota 10 şi a fost aşa un şoc şi m-am bucurat foarte, foarte tare

Pentru toţi cei care o cunosc Dariana este un model de urmat.

Karina, prietena Darianei: Dariana este foarte ambiţioasă, foarte sârguincioasă şi pe lângă toate astea îşi face timp şi pentru activităţi extracuriculare.

Deşi învăţământul românesc este des criticat, există tineri de excepţie care sub îndrumarea profesorilor şi cu ajutorul părinţilor arată că România are viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dariana Muntean, vloggeriţa care îşi motiva urmăritorii să citească, nota maximă la Evaluarea Naţională