Antena Meniu Search
x

Video Darul de sub bradul de Crăciun, înlocuit cu cardurile-cadou. Dispare surpriza, dar și eventualul eșec al unei alegeri proaste. Pot ajunge de la 50 la 4.500 de lei

Să găsim cadoul perfect de Crăciun poate fi o misiune grea. De aceea, cardurile cadou sunt cea mai uşoară opţiune pentru cei care vor să evite aglomeraţia din mall-uri sau care nu au inspiraţie în alegerea unui dar. Se pot cumpăra carduri pentru orice: de la haine, la parfumuri, pantofi sau chiar lenjerie intimă. Unii sunt reticenţi. Cred că bucuria de a deschide un cadou rămâne nepreţuită. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 20.12.2023, 20:28

Vezi și

În pană de idei, cardurile cadou sunt o soluţie la îndemână.

Maria Ristea, director magazin: Sunt valorificate de 225 de lei sau 450 de lei, însă pot fi personalizate în funcţie de bugetul fiecărui client, de dorinţele lor, în funcţie de nevoile fiecăruia.

Pot ajunge de la 50 la 4.500 de lei

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: Pentru cei care nu sunt convinşi dacă o astfel de pijama este un cadou potrivit, cardurile ar putea fi varianta salvatoare. În magazinele de lenjerie intimă de exemplu, cererea a crescut în această perioadă pentru carduri cu 70 de procente. Şi în magazinele de frumuseţe cardurile sunt la mare căutare, mai ales atunci când nu ştim gusturile persoanei pentru care cumpărăm un parfum, de exemplu.

Pe acelaşi subiect

Andreea Cristea, consilier de frumusețe: Ca sumă, poate să fie de la 50 până la 4500. Putem pune aici şi un mesaj personalizat. Are valabilitate timp de un an de zile. Mai mult cumpără bărbaţii decât femeile.

Roxana nu a stat pe gânduri şi a cumpărat un card cadou de Crăciun pentru prietena ei.

Roxana: Mi se pare un cadou potrivit pentru cineva care doreşte să-şi achiziţioneze un lucru şi pur şi simplu tu nu te-ai gândit exact ce şi-ar dori, dar cu siguranţă ştii că şi-ar achiziţiona de la brandul respectiv.

Şi în clinicile de înfrumuseţare astfel de carduri sunt foarte cerute, atât de femei, cât şi de bărbaţi.

Eliza Baloi, medic estetician: În clinică, avem pachete promoţionale de mezoterapie care încep de la 100 de euro sau cele mai accesibile tratamente pentru bărbaţii care îşi doresc să-şi recupereze podoaba capilară de la 35 de euro şedinţa de laser.

Mulţi spun, însă, că plăcerea de a deschide un cadou nu poate fi înlocuită.

Români: - Dacă îi dai un card, poate să îşi cumpere ea ce vrea, dar nu o surprinzi.

- Dispare foarte mult din bucurie şi din plăcerea de a deschide un cadou, dar în ziua de azi nici nu ştii ce îi place.

Au apărut pana si cardurile digitale, careoferă chiar mai multe opţiuni pentru că see poate folosi în 150 de magazine.

Adina Carapenceam co-fondator platformă carduri digitale: Am observat o creştere substanţială mai ales ca urmare a pandemiei, atunci când lumea a folosit cel mai mult mediul online. Nu există o valoare prestabilită pe care o putem aloca, depinde de fiecare.

Se pot face cadou și carduri Visa sau Mastercard, care pot fi folosite oriunde în lume, atât fizic, cât şi digital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Darul de sub bradul de Crăciun, înlocuit cu cardurile-cadou. Dispare surpriza, dar și eventualul eșec al unei alegeri proaste. Pot ajunge de la 50 la 4.500 de lei