Antena Meniu Search
x

Dascăli nemulțumiți la testările naționale!

N-au scăpat de testele complexe nici puştii de la clasa a doua. La opt ani, copiii au fost nevoiţi să demonstreze că ştiu limba română. Pentru ei a fost o joacă, însă învăţătorii spun că evaluarea naţională e o mare bătaie de joc.

Vezi și

N-au scăpat de testele complexe nici puştii de la clasa a doua. La opt ani, copiii au fost nevoiţi să demonstreze că ştiu limba română. Pentru ei a fost o joacă, însă învăţătorii spun că evaluarea naţională e o mare bătaie de joc 

Dascălii sunt nemulţumiţi de directivele date de Ministerul Educaţiei şi mai ales de subiectele irelevante. Şefii din educaţie se prefac că evaluează, spun învăţătorii.

O bătaie de joc pentru nişte evaluari care nu conteaza, spun dascălii. Elevii nu primesc note, ci nişte coduri.ciudate. 79 pentru răspuns incorect, 11, 12 sau 13 pentru răspunsuri parţial corecte. Acestea nu se trec în catalog şi rămân secrete. Evaluarea naţională continuă miercuri cu proba la matematică la clasa a II-a. Apoi va fi rândul elevilor de clasa a VI-a să dea examen la româno-engleză şi ştiinţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Dascăli nemulțumiți la testările naționale!