Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Daune de un milion de euro in cazul lui Abel Apostol

Un milion de euro, atat cer sotia si fiul lui Abel Apostol de la principalul suspect in cazul disparitiei omului de afaceri din Timisoara. Cei doi au solicitat, astazi, pentru prima oara, daune in acest caz.

de Redactia Observator

la 16.07.2013 , 14:00

Cererea a fost facuta in fata judecatorilor, la primul termen al procesului de omor care se desfasoara la Tribunalul Arad.

Procesul s-a amanat, motivul fiind ca Adrian Buleu, inculpatul, nu ar fi reusit sa parcurga tot dosarul. Acum mai are aproape o saptamana la dispozitie.

Judecatorii au hotarat ca urmatorul termen sa fie lunea viitoare. Astazi, insa, la tribunal din Timisoara, sotia si fiul celui disparut au venit. Ei au cerut, in primul rand ,schimbarea incadrarii din omor simplu in omor cu premeditare dar si daunemorale de un milion de euro. 500.000 de euro vrea sotia si 500.000 cere fiul lui Abel Apostol.

Vezi și

In acest sens, s-a pus deja sechestru pe cateva bunuri ale principalului suspect: o casa, o masina de lux si un teren. La termenul de astazi al procesului nimeni din familia principalului suspect nu a venit la tribunal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Daune de un milion de euro in cazul lui Abel Apostol