Antena Meniu Search
x

Românii caută ultimele oferte pentru Revelion, majoritatea preferând să plece în Europa

De Crăciun şi Revelion se poarta vacanţele exotice. Oamenii îşi doresc sărbători de vis şi încearcă să le şi obţină la preţul corect.

Vezi și

De Crăciun şi Revelion se poarta vacanţele exotice. Oamenii îşi doresc sărbători de vis şi încearcă să le şi obţină la preţul corect. Nici ofertele pentru ţara noastră nu sunt mai prejos. Cu o lună înaintea Crăciunului, ofertele all inclusive pentru Valea Prahovei, Maramureş şi Delta Dunării s-au epuizat.

De Crăciun, românii preferă continentul european. Capitalele vecine sunt accesibile ca preţ pentru toate buzunarele. Marius Berca, reprezentant agenţie turism: "Turiştii pot să meargă la Praga, de exemplu. Pachetul este de 7 zile, 6 nopţi de cazare, este 249 de euro, mic dejun inclus, hotel de 4 stele."

Alte destinaţii preferate de români sunt Budapesta şi Viena. Cei cu dare de mână pot merge şi în Laponia, în peninsula Scandinavă, acasă la Moş Crăciun. Nu trebuie să-şi facă probleme nici măcar în ceea ce priveşte comunicarea. În pachetul turistic este asigurată inclusiv asistenţa în limba română. Plus o plimbare cu sania.

Destinaţiile de lux sunt mai căutate în perioada Revelionului. Dar şi preţurile sunt pe măsură. De ordinul zecilor de mii de euro. Pentru un revelion la peste 30 de grade celsius pe plajă sau în metropola newyorkeză trebuie să scoateţi din buzunar peste 1.500 de euro. Chiar 2.000 de euro pentru insulele Maldive.

Pe acelaşi subiect

Cosmin Marinov, reprezentant agenţie turism: "Am avut chiar de curând, cred că acum o săptămână, o rezervare în Maldive, de 84.000 de euro! TAIE AICI! Este o rezervare de 2 adulţi şi un copil!" Vacanţa este una exclusivistă: turistul este preluat cu elicopterul de la aeroport şi dus direct la bungalou, iar pe toată perioada sejurului are non stop la dispoziţie un majordom.

Ciprian Enea, reprezentant agenţie turism: "Sunt şi variante de revelion mai puţin conformiste, şi aici ne referim la litoralul românesc şi Delta Dunării. Preţul porneşte undeva de la un 259 de euro de persoană."

Târgul de Turism se organizează de 2 ori pe an, unde sute de agenţii îşi prezintă ofertele şi îşi ademeneşte clienţii prin reduceri în regim early booking sau oferte promoţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Românii caută ultimele oferte pentru Revelion, majoritatea preferând să plece în Europa