Antena Meniu Search
x

Situaţie fără precedent în Murfatlar! Într-un cimitir s-au ridicat sere cu legume!

În cimitirul musulman din Murfatlar, s-au ridicat sere cu legume. Acolo unde groparul sapă morminte, agricultorii sapă răzoarele cu roşii sau fasole.

Vezi și

În cimitirul musulman din Murfatlar s-au ridicat sere cu legume. Acolo unde groparul sapă morminte, agricultorii sapă răzoarele cu roşii sau fasole. Până acum câteva luni, recolta a mers bine, iar proprietarii chiar ar fi plănuit să vândă legumele la tarabă. Însă, când Primăria a aflat, s-a lăsat cu amenzi.

Serele de la "loc cu verdeaţă" sunt chiar în curtea cimitirului musulman din Murfatlar, la câţiva metri de morminte. Au fost şase solarii, acum a rămas unul.

Proprietar al solariilor ar fi o fostă consilieră locală, care a demisionat luna trecută. Femeia s-ar fi înţeles cu administratorii cimitirului, cărora le-ar fi plătit 500 de lei pe an. În plus, ar fi asigurat şi întreţinerea locurilor de veci. 

Afacerea a picat, între timp, pentru că la Primărie au ajuns reclamaţii. În ultima seră rămasă în picioare, fasolea e încă neculeasă, iar un ultim muncitor cu ziua mai îngrijeşte locul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Situaţie fără precedent în Murfatlar! Într-un cimitir s-au ridicat sere cu legume!