Antena Meniu Search
x

De o săptămână, doi copii de 12 ani din Sighişoara sunt de negăsit

Misterul celor doi elevi dispăruţi din Sighişoara se adânceşte. Cei doi prieteni sunt căutaţi deja de cinci zile. Poliţiştii au primit informaţii că au fost văzuţi în mai multe locuri din ţară

Vezi și

Misterul celor doi elevi dispăruţi din Sighişoara se adânceşte. Cei doi prieteni sunt căutaţi deja de cinci zile. Poliţiştii au primit informaţii că au fost văzuţi în mai multe locuri din ţară

Dar până acum nu au găsit nicio pistă, ca să ajungă la ei. Mama lui Csabi s-a întors acasă, din Italia. Le-a spus reporterilor Observator că băieţii ar putea fi răpiţi. Cu ochii în lacrimi, se roagă ca fiul ei să fie găsit. Îi promite că nu-l va mai lăsa singur niciodată.

Ar da orice să-l ştie măcar în siguranţă. În inima unei mame, teama s-a transformat în disperare. Sunt cinci zile de când fiul ei, Ciobi, şi prietenul lui - Daniel sunt doi copii dispăruţi fără urmă.

Abia s-a întors din Italia, unde munceşte. Astăzi a stat toată ziua la audieri. A tresărit cu fiecare apel primit de poliţişti. Au fost oameni care anunţau că i-ar fi văzut pe cei doi elevi în mai multe locuri din ţară. Dar informaţiile nu puteau fi confirmate. Până acum, căutările au fost fără niciun rezultat.

Ciobi şi Daniel şi-au lăsat amândoi telefoanele mobile acasă înainte să plece. Iar asta îi sperie şi mai mult pe părinţi. La 12 ani, era puţin probabil ca ei să ştie că pot fi depistaţi prin semnalul gsm.

Părinţii se tem că ar fi putut fi convinşi de cineva să plece de acasă. Iar, acum, să fie în pericol.

Daniel l-a cunoscut pe Ciobi acum patru luni, când băiatul a fost transferat la şcoală, în Sighişoara. Oraşul bunicii lui. A venit din Buzău unde locuia doar cu tatăl vitreg. După dispariţie, colegii ar fi spus că Ciobi le-a povestit că a mai fugit de acasă. Dar poliţia şi familia nu confirmă.

Familiile nu le-au găsit carnetele de elev. Se tem că băieţii le-au luat pentru a putea călători cu trenul. Oricine i-a văzut este rugat să anunţe la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » De o săptămână, doi copii de 12 ani din Sighişoara sunt de negăsit