Antena Meniu Search
x

De unde se îmbracă doamnele din politică

Unele se îmbracă de la Paris şi Milano. Altele - din atelierele designerilor autohtoni. Un singur lucru au în comun: doamnele din Parlamentul României pun preţ pe ţinuta de la serviciu.

Vezi și

Unele se îmbracă de la Paris şi Milano. Altele, din atelierele designerilor autohtoni. Un singur lucru au în comun: doamnele din Parlamentul României pun preţ pe ţinuta de la serviciu. 

Ţinutele clasice sunt preferatele doamnelor din Parlamentul României. Nu doar atunci cînd se află pe holurile Camerei Deputaţilor sau ale Senatului. S-au obişnuit să poarte costume sau rochii sobre cu orice ocazie.

Nu e singura care preferă designerii şi croitorii autohtoni. Raluca Turcan, de exemplu, îşi alege materialele, iar o prietenă, creatoare de modă, îi realizează ţinutele în propriul ei atelier. Tot pentru prieteni lucrează şi Cristina Nichita. Deputat şi. designer în acelaşi timp. În atelierul ei îşi aleg hainele miniştri, dar şi colegi şi colege din opoziţie.

La polul opus sunt doamnele care cheltuiesc zeci de mii de euro pentru ţinute şi accesorii. Mioriţa Videanu, soţia fostului ministru al Economiei şi primar al Capitalei, Adriean Videanu, poartă la mână un ceas de peste 20 de mii de euro. Iar pe braţ, ţine o geanta care costă cît trei salarii medii pe economie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » De unde se îmbracă doamnele din politică