Antena Meniu Search
x

Calvar pe DN7, după ce un deal s-a surpat. Copacii şi pământul au ajuns direct pe carosabil.

A fost calvar pe drumul ce leagă Piteştiul de Vâlcea. Ploile abundente, din ultima perioadă, au provocat puternice alunecări de teren. Un deal s-a surpat, iar copacii şi pământul au ajuns direct pe carosabil.

Vezi și

A fost calvar pe drumul ce leagă Piteştiul de Vâlcea. Ploile abundente, din ultima perioadă, au provocat puternice alunecări de teren. Un deal s-a surpat, iar copacii şi pământul au ajuns direct pe carosabil. În doar câteva minute, s-au format cozi interminabile de maşini. Pe ambele sensuri de mers, şoferii au circulat cu viteza melcului. 

Sute de tone de pământ, bucăţi de stâncă şi copaci s-au prăbuşit pe DN 7. Totul după ce un deal a luat-o la vale. Norocul a fost că, în ciuda aglomeraţiei, nu s-a întâmplat nicio nenorocire. Dar circulaţia rutieră, pe principalul drum care face legătura cu Transilvania, a fost dată total peste cap.

Alertaţi de şoferii din trafic, poliţiştii au cerut ajutorul drumarilor. Chiar şi aşa însă, cozile de maşini s-au întins pe câţiva kilometri.

Drumarii trebuie să găsească acum soluţii pentru consolidarea versanţilor slăbiţi de alunecarea de teren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Calvar pe DN7, după ce un deal s-a surpat. Copacii şi pământul au ajuns direct pe carosabil.