Antena Meniu Search
x

Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PARCHETULUI BIHOR în cazul Dalia Duca, tânăra asasinată de interlopul orădean Adrian Hladii

În ziua în care Adrian Hladii, asasinul Daliei Duca, a fost înmormântat, Parchetul a deschis un nou dosar penal în cazul morţii fetei în vârstă de 24 de ani. Aceasta a fost împuşcată de două ori în cap de fostul iubit, miercurea trecută, după ce fusese răpită din faţa casei.

În ziua în care Adrian Hladii, asasinul Daliei Duca, a fost înmormântat, Parchetul a deschis un nou dosar penal în cazul morţii fetei în vârstă de 24 de ani. Aceasta a fost împuşcată de două ori în cap de fostul iubit, miercurea trecută, după ce fusese răpită din faţa casei.

Dalia Duca a fost găsită miercurea trecută cu două plăgi împuşcate în cap, într-o maşină, pe malul râului Crişul Repede. Încă din seara crimei au început să circule în mediul online două fotografii cu Dalia Duca întinsă pe jos, cu chipul schimonosit şi plină de sânge, fotografii realizate la locul unde a fost găsită.

CITEŞTE ŞI: Văduva asasinului Daliei Duca, disperată la înmormântarea acestuia

Surprinzător, chiar dacă aceste fotografii sunt dovezi, Poliţia nu a avut o poziţie oficială, dar presa locală scrie că a identificat sursa scurgerii de informaţii. Este vorba despre un criminalist care se ocupă de achetă şi care ar fi trimis fotografiile unor prieteni. Aceştia au început ulterior să le distribuie pe net.

Pe acelaşi subiect

Parchetul Bihor s-a sesizat şi a deschis un dosar penal în această cauză, după cum a comunicat prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

"Referitor la apariția în spațiul public a unor fotografii explicite cu victima ucisă prin împușcare în Oradea în data de 15 martie 2017, vă comunicăm următoarele: în cursul zilei de vineri, 17 martie 2017, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 277 Cod penal - Compromiterea intereselor justiției. Această sesizare a fost trimisă spre competentă soluționare Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.", arată comunicatul semnat de prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

CITEŞTE ŞI: Detalii şocante din adolescenţa Daliei Duca

Dalia Duca a fost asasinată de fostul iubit, Adrian Hladii, miercuri, după ce acesta a răpit-o cu maşina din faţa casei sale. A împuşcat-o la scurt timp după aceea, apoi a dus-o pe câmp, pe malul râului, a mutat-o pe bancheta din spate şi a abandonat maşina. Apoi a dispărut.

Poliţiştii l-au reperat sâmbătă seara într-un apartament din Oradea, la câteva ore după ce tânăra în vârstă de 24 de ani fusese înmormântată. Încolţit de mascaţi, Adrian Hladii s-a aruncat pe fereastră, de la etajul 4, şi a murit la scurt timp după impactul cu solul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PARCHETULUI BIHOR în cazul Dalia Duca, tânăra asasinată de interlopul orădean Adrian Hladii