Antena Meniu Search
x

Declaraţia de avere a unei doamne aflate la primul său mandat de consilier, a stârnit amuzament printre localnicii piteşteni

Declaraţia de avere l-a pus în încurcătură pe un ales local din Piteşti! Vorbim despre o doamnă, aflată la primul său mandat de consilier, care a avut ceva probleme cu completarea fişei. Şi-a trecut toate bunurile pe care le-a considerat de valoare.

Vezi și

Declaraţia de avere l-a pus în încurcătură pe un ales local din Piteşti! Vorbim despre o doamnă, aflată la primul său mandat de consilier, care a avut ceva probleme cu completarea fişei. Şi-a trecut toate bunurile pe care le-a considerat de valoare. De la televizor şi până la frigiderul de acasă. Greşeala a fost sesizată de un coleg de-al ei.

Două televizoare, un frigider și un aragaz au fost trecute la loc de cinste în declaraţia de avere a Mărioarei Bârlogeanu. Consilierul local din Pitești a vrut să demonstreze ce bunuri deţine, aşa cum îi cere legea. Zis și făcut. S-a pus pe scris și a trecut în document chiar și mobila a cărei valoare se apropie de 3.000 de lei.

Gestul consilierului nu a stârnit doar amuzamentul colegilor, ci și al piteștenilor care au aflat rapid despre ispravă.

Mărioara Bârlogeanu a modificat ulterior declaraţia. Doar că acum are afişate pe site-ul instituţiei ambele variante- şi pe cea corectă şi pe cea greşită. Spune că dacă va fi cazul, îşi va asuma eventualele sancţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Declaraţia de avere a unei doamne aflate la primul său mandat de consilier, a stârnit amuzament printre localnicii piteşteni