Antena Meniu Search
x

Declaraţia halucinantă a unui viceprimar despre apa sărată de la robinete: 'Probabil la şpriţ nu merge' (Video)

Viceprimarul comunei Corbu din judeţul Constanţa a făcut o declaraţie halucinantă despre apa sărată pe care oamenii satului Luminiţa o primesc la robinete ca şi apă potabilă.

Viceprimarul din Corbu, declaratie halucinanta despre apa sarata de la robinetele oamenilor
Viceprimarul din Corbu, declaratie halucinanta despre apa sarata de la robinetele oamenilor - Observator

Viceprimarul comunei Corbu din judeţul Constanţa a făcut o declaraţie halucinantă despre apa sărată pe care oamenii satului Luminiţa o primesc la robinete ca şi apă potabilă.

Pentru că primarul Marian Gălbinaşu nu a fost de găsit, reporterii Observator au putut discuta doar cu viceprimarul Cornel Marin.

Edilul a fost întrebat despre problema pe care locuitorii satului Luminiţa, sat arondat comunei Corbu, o au de câţiva ani.

Pe acelaşi subiect

În loc de apă potabilă, oamenii primesc la robinete apă sărată şi cu foarte mari depuneri de calcar.

Problema persistă de câţiva ani, însă nu a putut fi rezolvată vreodată.

În faţa reporterilor Observator, viceprimarul a negat că apa ar fi sărată şi că, cel mai probabil, oamenii se plâng pentru că nu o pot folosi la... şpriţ.

"Toată zona de la Luminiţa este de calcar, iar apa este sălcie. Apa este bună şi de spălat, de băut pentru animale şi pentru mâncat. Mai puţin la şpriţ. Probabil că cei care consumă şpriţ nu le-a plăcut apa", a declarat viceprimarul Cornel Marin.

Pentru apa sărată şi cu depuneri de calcar, oamenii plătesc 2 lei pentru fiecare metru cub.

Pe lângă faptul că apa nu poate fi consumată, toate aparatele electrocasnice ruginesc extrem de repede, iar oamenii sunt nevoiţi să îşi schimba maşinile de spălat sau instalaţiile sanitare la câteva luni.

"Apă de băut, şi în Corbu, şi în toată zona, probabil că şi în Capitală, cumpărăm de la market şi bem. Dacă luaţi o cană de apă la Luminiţa o puteţi bea, dar gustul este puţin sărat. Un pic. Doar un pic", a mai explicat viceprimarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Declaraţia halucinantă a unui viceprimar despre apa sărată de la robinete: 'Probabil la şpriţ nu merge' (Video)