Antena Meniu Search
x

Decoraţiunile din cânepă, la mare căutare de Crăciun

Decoraţiunile handmade sunt la mare căutare în această perioadă a anului. Iar cu cât sunt mai originale, cu atât sunt mai dorite de clienţi. Şi cum nu e obligatoriu să aveţi parte de un Crăciun tradiţional, unii creatori au înlocuit bradul cu un copac din cânepă.

Vezi și

Decoraţiunile handmade sunt la mare căutare în această perioadă a anului. Iar cu cât sunt mai originale, cu atât sunt mai dorite de clienţi. Şi cum nu e obligatoriu să aveţi parte de un Crăciun tradiţional, unii creatori au înlocuit bradul cu un copac din cânepă. Nici globurile nu sunt cele clasice. Au fost înlocuite de îngeraşi dolofani, realizaţi tot din cânepă. De această dată, albită.

Sfori, aţe şi sârme, acestea sunt bazele unor altfel de decoraţiuni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îngeraşii, săculeţii, copăceii, dar şi clopoţeii sunt la mare căutare, mai ales în perioada Sărbătorilor. Pentru realizarea lor, Mariana Roşca foloseşte sforile de cânepă. Târgmureşeanca îşi vopseşte singură firele de cânepă atunci când are nevoie de culoare pentru operele sale.

În atelierul Marinei nu găseşti un strop de lipici. Lucrările, indiferent cât de complicate sunt, sunt create doar din noduri. Nici un capăt de aţă nu a fost lipit sau cusut.

Preţurile pentru astfel de decoraţiuni pornesc de la 10 lei şi pot ajunge la 500 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Decoraţiunile din cânepă, la mare căutare de Crăciun