Antena Meniu Search
x

Delia a dat startul concertelor în aer liber

Delia a deschis, seara trecută, sezonul spectacolelor în aer liber, după aproape trei luni de "amorţire" a concertelor din România,. Primul concert al verii a avut loc pe una dintre cele mai mari pajişti din Capitală. 500 de fani, numărul maxim permis în această perioadă, şi-au amintit cum e să se distreze alături de prieteni. Pentru mulţi dintre ei nu a fost deloc o problemă că au stat la distanţă, ba chiar au fost încântaţi de noile reguli. Aşa au putut dansa fără probleme.

de Redactia Observator

la 07.06.2020, 03:21

Vezi și
  • Delia, din nou pe scenă după luni întregi
  • Doar 500 de spectatori la concert, conform restricțiilor

Cum era pe vremea pandemiei ştim. Iar cum este în stare de alertă am văzut seara trecută. Distracţia le-a lipsit tuturor. Dar, nimeni n-a uitat cum e vibraţia muzicii live. Unii dintre ei au cântat la unison cu artista. La fel ca înainte.

După aproape fiecare melodie, fanii s-au ridicat de pe fotolii şi au aplaudat.

Delia - Ne-a fost dor să începem efectiv. Ne-a fost dor de oameni, oamenilor le-a fost dor de noi. A fost o chestie din dorinţa de a ne reapuca de treabă.

Şi cei mici au fost entuziasmaţi de spectacol. Chiar dacă nu s-au putut apropia prea mult unii de alţii.

La intrare, fanii au primit mască de protecţie, li s-a verificat temperatura, iar apoi au trecut printr-un tunel dezinfectant.

Delia - S-a început bine, dacă asta e un început pentru reîntoarcerea la scenă a fost făcut din punctul meu de vedere de nota 10.

Concertele în aer liber continuă şi în această seară, dar şi mâine seară. Acestea sunt organizate în urma anulării evenimentului muzical drive-in din data de 31 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Delia a dat startul concertelor în aer liber