Antena Meniu Search
x

Delia va cânta în deschiderea concertului susţinut de Robbie Williams

Începe numărătoarea inversă pentru marele concert al anului: Robbie Williams urcă pe scenă la Bucureşti, în aplauzele a peste 50 de mii de fani din România. Iar încălzirea o face Delia. A primit vestea cu bucurie, dar şi cu uimire - mai ales că îşi cumpărase deja bilete

Vezi și

Începe numărătoarea inversă pentru marele concert al anului: Robbie Williams urcă pe scenă la Bucureşti, în aplauzele a peste 50 de mii de fani din România. Iar încălzirea o face. Delia. A primit vestea cu bucurie, dar şi cu uimire - mai ales că îşi cumpărase deja bilete

Le-a făcut, însă, cadou. Şi, chiar dacă are zeci de ani de experienţă pe scenă, jurata de la X Factor spune că are emoţii uriaşe. L-a pregătit, însă, fanilor o seară de neuitat. Pe aceeaşi scenă cântă şi Delia. O surpriză pentru fani, dar mai ales pentru ea.

Cu biletul de acces gratis garantat, Delia s-a pus pe cântat pentru deschiderea concertului. Are emoţii egal proporţionale cu toată experienţa ei muzicală. Îl va surprinde, spune artista, şi cu noua ei piesă.

La concert va fi, deisgur, şi Horia Brenciu. De data asta, în calitate de fan.

Până la concertul organizat de D&D East Entertainment şi Antena 1, Delia se pregăteşte şi pentru audiţiile X Factor, care se ţin sâmbătă la Teatrul de Operetă Ion Dacian, din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Delia va cânta în deschiderea concertului susţinut de Robbie Williams