Antena Meniu Search
x

Denisa, studenta la Medicină răpusă de leucemie, în SUA, înmormântată miercuri. Mesajul cutremurător postat cu o lună înainte de a muri

Denisa Lăzău, studenta la Medicină care a murit ucisă de leucemie, în Statele Unite, la doar 25 de ani, va fi înmormântată miercuri.

Denisa Lăzău, studenta la Medicină care a murit răpusă de leucemie, în Statele Unite, la doar 25 de ani, va fi înmormântată miercuri.

Mama fetei a anunțat, pe Facebook, că Denisa va fi înmormântată în comuna Tulca, județul Bihor.

Denisa Lazau, studenta la medicina rapusa de leucemie, va fi inmormantata

"Dragi oameni cu suflet care aţi fost alături de fiica mea Lazau Denisa, cu durere în suflet va anunţ ca slujba de priveghi si înmormântare va avea loc la capela din comuna Tulca, Jud Bihor", a scris mama fete.

Pe acelaşi subiect

Slujba de pomenire a Denisei va începe miercuri, la ora 13.

Denisa Lazau, studenta la medicina rapusa de leucemie, va fi inmormantata

Trupul studentei de 25 de ani a fost adus în țară, după ce prietenii Denisei au reuşit să strângă 14.600 de dolari cerând ajutor pe rețelele de socializare.

Și Denisa a postat regulat mesaje pe Facebook prin care a mulțumit tutoror celor care s-au rugat pentru ea sau au sprijit-o în cei 13 ani cât timp s-a luptat cu cumplita boală.

Denisa Lazau, studenta la medicina rapusa de leucemie, va fi inmormantata

Întru-un mesaj postat la începutul lunii august, cu o lună înainte de a muri, Denisa era plină de sperranță la gândul că va merge în Statele Unite, la o clinică din Houston, pentru a urma un tratament împotriva leucemiei.

"Mai sunt câteva zile, nerabdarea, speranța, increderea sunt sentimentele care ma incearca, aprecierea și recunoștința pentru voi toți care mă sustineti și îmi sunteți alături! ❤ Plecarea mea v-a fi deja săptămâna aceasta, programarea în data de 19. Numărătoarea inversa spre victoria mea în lupta cu boala a început și sunt tot mai aproape de a mi se împlini dorința de a fi un om normal, sănătos. Am nevoie în continuare de voi, de rugăciunile, gândurile bune și suportul vostru. Cu pași mici, viața mea poate redeveni normala. Va mulțumesc și sunteți cu toții în gândul și rugaciunile mele! 💖", scria tânăra studentă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Denisa Lăzău era studentă în anul III la Medicină în Oradea. Ea s-a stins din viață pe 8 septembrie, MD Anderson Cancer Center, unde se afla de mai mult timp alături de mama ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Denisa, studenta la Medicină răpusă de leucemie, în SUA, înmormântată miercuri. Mesajul cutremurător postat cu o lună înainte de a muri