Antena Meniu Search
x

Video Destinații la modă în 2021 - Tasmania, Insulele Bermuda și Vietnamul

Cu toţii sperăm că vaccinul ne va scuti de restricţii, aşa că iubitorii de călătorii îşi fac deja planurile de vacanţă pentru anul viitor. Insula Tasmania, Insulele Bermuda şi sudul Vietnamului se numără printre destinaţiile în vogă în 2021, potrivit unei publicaţii americane.

de Redactia Observator

la 29.12.2020, 18:23

Vezi și
  • Pe listă sunt şi destinaţii deja populare din Statele Unite, precum New York sau California

Italia, spre exemplu, continuă să-i cucerească şi pe cei mai pretenţioşi experţi în materie de călătorii. Avantajele sunt multe aici: cultura, istoria bogată, peisajele şi nu în ultimul rând mâncarea. Fie că vorbim de Roma, regiunile Toscana şi Perugia sau sudul Peninsulei, Italia promite experienţe care să fie pe gusturile tuturor.

Dar nu toate destinaţiile de pe listă sunt la fel de cunoscute. Jurnaliştii de la Conde Nast ne recomandă să vizităm şi insulele Bermuda. Arhipelagul britanic înconjurat de ape turcoaz este locul ideal pentru cei care preferă vacanţele în locuri exotice. În plus, autorităţile s-au pregătit să primească şi mai mulţi turişti, după ce au inaugurat luna aceasta un nou terminal al aeroportului.

Mai departe, o zonă din Mexic devine din ce în ce mai populară în rândul iubitorilor de istorie. Chiapas, un stat din apropiere de graniţa cu Guatemala, este renumit pentru siturile arheologice maiaşe şi tradiţiile vechi de mii de ani.

Lăudat pentru modul în care autorităţile au gestionat pandemia de coronavirus, Vietnamul pare a fi o destinaţie ideală. Peisajele cu păduri tropicale, plimbările cu barca pe râul Mekong şi insula renumită pentru nucile de cocos sunt doar câteva atracţii din sudul ţării.

Iar cei mai aventuroşi turişti pot merge. la capătul pământului, mai exact în Tasmania. Insula - situată la peste 300 de kilometri de partea continentală a Australiei- are parcuri naţionale şi rezervaţii cu o floră şi faună unice în lume. Însă, atracţia principală este Portul Arthur, un fost penitenciar din secolul 19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » Destinații la modă în 2021 - Tasmania, Insulele Bermuda și Vietnamul