Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre nunta lui Radu Mazăre din închisoare

Radul Mazăre face nuntă la inchisoare cu fursecuri la pungă şi suc. Pe 10 iulie, la ora 15:00, în spatele zidurilor înalte ale Penitenciarului Rahova, fostul primar şi Roxana Mihalache vor deveni soţ şi soţie. Astăzi, logodnica lui a mers la Primăria Sectorului 5, alături de avocat. 

de Redactia Observator

la 28.06.2019, 21:48

Vezi și

Radul Mazăre face nuntă la inchisoare cu fursecuri la pungă şi suc. Pe 10 iulie, la ora 15:00, în spatele zidurilor înalte ale Penitenciarului Rahova, fostul primar şi Roxana Mihalache vor deveni soţ şi soţie. Astăzi, logodnica lui a mers la Primăria Sectorului 5, alături de avocat, pentru a depune actele de căsătorie. 

Viitoarea doamnă Mazăre a mărturisit că nu se va îmbrăca în rochie de mireasă, nu va avea un inel de logodnă şi nici naşi. 

Ceremonia va fi oficiată de un ofiţer de stare civilă al Primăriei, iar fraţii lui Radu Mazăre le vor fi invitaţi şi martori.

Roxana Mihalache, viitoarea doamnă Mazare, spune că "nu avem menu, nu avem nimic, o să fie pur şi simplu o căsătorie simplă, astea sunt condiţiile. Normal, o să am o rochie, dar nu o să fie nicio roche specială. La căsătorie participă familia. Suntem nişte oameni normali, ca toţi oamenii care fac o căsătorie, atâta tot. Eu cel mai mult îmi doresc să fim împreună".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Noi detalii despre nunta lui Radu Mazăre din închisoare