Antena Meniu Search
x

UPDATE! Detalii picante despre viata amoroasa a lui Mihail Boldea! Anchetatorii DIICOT il descriu ca pe un Casanova

Procurorii DIICOT prezinta: "scenariul unei telenovele. penale". Personaje principale: Mihail Boldea, in rolul lui Casanova si un procuror DNA. Anchetatorii au umplut pagini intregi in care vorbesc despre relatia dintre cei doi.

Vezi și

Povestea de iubire dintre Mihail Boldea si procurorul Mihaela Aghenitei ar fi inceput, spun anchetatorii, la DNA Galati. "Numitul Boldea Mihail a sedus-o pe invinuita Aghenitei Mihaela, intre cei doi existand o puternica relatie de natura sentimentala, mai exact magistratul procuror fiind indragostit sincer de acesta", se arata in referatul DIICOT.

Procurorii DIICOT le-au numarat chiar si intalnirile. 71 in sapte luni. Timpul pe care cei doi l-au petrecut impreuna le-a batut la ochi procurorilor DIICOT, care sunt convinsi ca intre ei este mai mult decat lasa ei sa se inteleaga.

Procurorul acuzat ca "s-a indragostit sincer" spune ca intalnirile se rezumau la denunturile pe care Boldea le facea la adresa multor persoane "sus-puse". In plus, “era intr-o depresie accentuata. Plangea in continuu si cate o ora. Pana-si revenea, pana puteam sa discut cu el”, a spus procurorul Mihaela Aghenitei.

Procurorii DIICOT o acuza pe femeie ca l-a favorizat pe Boldea dupa ce a trimis in judecata doua dintre persoanele pe care suspectul le-a denuntat.

Azi, Mihail Boldea s-a prezentat in fata judecatorilor cu ochii in lacrimi. Fostul politician este acuzat ca ar fi sprijinit un grup infractional organizat intr-o afacere cu imobile si terenuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Detalii picante despre viata amoroasa a lui Mihail Boldea! Anchetatorii DIICOT il descriu ca pe un Casanova