Antena Meniu Search
x

Detalii socante in cazul crimelor din Harghita

Apar detalii socante in cazul barbatului care si-a ucis familia in numele geloziei! Martorii crimei ne-au povestit cum ucigasul si-a macelarit fosta iubita si fiul de doi ani, apoi s-a aruncat in fata trenului

Vezi și

Cu doar cateva ore inainte de crima, barbatul s-a jucat cu fiul sau de doi ani. Parea resemnat cu gandul ca fosta sa iubita locuia deja cu altcineva - un tanar de 23 de ani.

Dar, macinat de gelozie si chinuit de faptul ca si-a pierdut familia, barbatul a iesit din casa cu un singur gand. La doar cateva sute de metri de aici, el si-a gasit razbunarea.

O razbunare calculata. Si-a pandit familia toata seara. “I-a aplicat sotiei, adica fostei concubine, mai multe lovituri cu un obiect taietor intepator si copilasului de doi anisori”, a explicat Gheorghe Filip, purtator de cuvant IPJ Harghita.

Femeia si copilul au murit pe loc. Apoi, inarmat cu o ranga, barbatul s-a napustit asupra rivalului sau. Printr-un miracol, tanarul a supravietuit. O vecina a fost martora la scena cumplita. A auzit si a chemat politia, insa criminalul era deja departe. Macinat de remuscari, si-a sunat prietenii, sa marturiseasca totul.

Nu s-a iertat. Si a hotarat ca trebuie moara. S-a aruncat in fata trenului. Cand a ajuns Salvarea, era prea tarziu pentru el, pentru fosta sa iubita si pentru copilul lor. Singurul care a supravietuit este cel care a sadit samanta geloziei in inima criminalului. Tanarul de 23 de ani a fost operat si se lupta sa supravietuiasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Detalii socante in cazul crimelor din Harghita