Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detoxifierea, un stil de viaţă!

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulţi oameni aleg să facă o cură de detoxifiere. Este obligatoriu să facem aşa ceva sau este doar o modă?

de Redactia Observator

la 30.05.2014 , 22:19

 În ultima perioadă, din ce în ce mai mulţi oameni aleg să facă o cură de detoxifiere. Este obligatoriu să facem aşa ceva sau este doar o modă? Ne lămuresc specialiştii de la Institutul de Cercetări Alimentare.

Aşadar detoxifierea reprezintă modalitatea prin care ne putem ajuta organismul să se refacă. Corpul uman nu este afectat doar de modul defectuos în care ne alimentăm, ci şi de stres şi de poluare.

Exerciţiile fizice nu trebuie să fie foarte complicate. Dar trebuie să fie făcute zi de zi. Dar detoxifierea nu se poate realiza doar dintr-o alimentaţie corectă şi gimnastică.

Vezi și

În cazul în care nu ne putem modifica total stilul de viaţă, ar fi bine ca - măcar de două ori pe an - să facem o cură de detoxifiere. Dar nu de capul nostru, ca nu cumva să stricăm, în loc să reparăm.

Acest lucru se poate face doar în clinicile specializate. În paralel se poate face şi o detoxifiere emoţională pentru ca organismul să funcţioneze la întreaga sa capacitate. Detoxifierea ajută şi la întărirea sistemului imunitar, dar şi la scăderea în greutate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Detoxifierea, un stil de viaţă!