Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE în cazul accidentului în care a pierit o FAMILIE întreagă: Şoferul TIR-ului avea permisul SUSPENDAT şi 11 amenzi primite în 18 zile

Noi informaţii apar în cazul tragediei petrecute, luni duppă-amiază, când o întreagă familie, mamă, tată şi doi copii de 5 şi 6 ani, plus un alt bărbat, au pierit într-un accident de circulaţie, după ce unui TIR i-a explodat un cauciuc.

Noi informaţii apar în cazul tragediei petrecute, luni duppă-amiază, când o întreagă familie, mamă, tată şi doi copii de 5 şi 6 ani, plus un alt bărbat, au pierit într-un accident de circulaţie, după ce unui TIR i-a explodat un cauciuc.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, şoferul TIR-ului care a intrat pe contrasens şi a făcut praf două maşini avea permisul de conducere suspendat. Se pare că permisul îi fusese ridicat chiar în acea zi, cu câteva ore înainte, de poliţiştii din Dâmboviţa, în vederea suspendării pentru neacordare de prioritate.

Bărbatul circula doar cu dovada şi în plus avea o viteză de 88 de km/h, în condiţiile în care în zonă era restricţie de 70 kim/h.

De asemenea, se pare că anvelopa care a explodat era reşapată.

Pe acelaşi subiect

Din verificările efectuate în anchetă, şoferul autotrenului, în vârstă de 30 ani, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, avea depăşiţi timpii de odihnă şi de conducere. Astfel, în ultimele 28 de zile, el a lucrat 18 zile, iar în cele 18 zile a avut 11 contravenţii.

Firma la care lucrează bărbatul a fost amendată cu 12.000 de lei .

Luni după amiază, o întreagă familie, mamă, tată şi doi copii de 5 şi 6 ani, plus un alt bărbat, au pierit într-un crunt accident de circulaţie, după ce unuit TIR i-a explodat un cauciuc, a intrat pe contrasens şi a făcut praf două maşini.

Familia Ion, Petre şi Mira, alături de cei doi copii ai lor, au pierit striviţi sub TIR, o dramă cumplită pentru craiovenii care de zece ani trăiau la Bucureşti, unde aveau mai multe afaceri de succes. În a doua maşină lovită se afla antrenorul de tenis de masă Mihai Bobocică.

Poliţia a anunţat că alături de el, în autoturismul Seat, se mai afla un bărbat, scriitorul Marius Ghica, acesta ieşind pe picioarele sale din maşină, după teribilul accident. Acesta a plecat de la locul impactului cu o maşină de ocazie, din câte se pare, iar poliţiştii încearcă acum să îl găsească, pentru că este un martor esenţial în dosarul penal deschis deja în acest caz.

Accidentul s-a produs pe DN 65, în localitatea Bobiceşti, Pădurea Saru, fiind implicate un TIR şi două autoturisme înmatriculate în judeţul Dolj.

Cauza probabilă a producerii accidentului a fost explozia unui cauciuc al autotrenului. Şoferul TIR-ului ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu cele două autoturisme, potrivit poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » DEZVĂLUIRI INCREDIBILE în cazul accidentului în care a pierit o FAMILIE întreagă: Şoferul TIR-ului avea permisul SUSPENDAT şi 11 amenzi primite în 18 zile