Antena Meniu Search
x

Video Diaspora vine acasă să-și strângă în brațe familia. Cozile de la vamă se întind pe kilometri

După ce anul trecut au stat departe de cei dragi din cauza restricţiilor, anul acesta, în luna vacanţelor, tot mai mulţi români din diaspora îşi vizitează rudele din ţară. Mai întâi, însă, au de trecut testul răbdării la punctele de trecere a frontierelor.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 08.08.2021, 09:21

Vezi și
  • Românii din diaspora se întorc în țară.
  • Timpul de așteptare în vămi este de minimum doua ore.

Cele mai aglomerate puncte de trecere ale frontierelor din România sunt vămile din nord-vestul țării. Cozile se întind pe kilometri întregi, iar românii au nevoie de multă răbdare pentru că, atunci când vor reuși să treacă vama, cei dragi îi vor aștepta în pragul casei.

Diaspora vine în vacanță

După ce anul trecut au stat departe de familie, s-au întâlnit doar cu ajutorul tehnologiei, românii plecați peste hotare revin acasă să îi ia în brațe pe cei dragi. Până însă la momentul întâlnirii, aceștia trebuie să treacă testul răbdării în vămile din România, unde se înregistrează timpi de așteptare ridicați. Minimum doua ore în Petea, trei ore la Nădlac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Diaspora vine acasă să-și strângă în brațe familia. Cozile de la vamă se întind pe kilometri