Antena Meniu Search
x

Dieta vegană pentru sportivi

Dieta vegană este un stil de viaţă adoptat de milioane de oameni. Totuşi, eliminarea totală a proteinelor de origine animală nu este benefică pentru toată lumea. În special pentru cei care se duc la sală în speranţa că-şi vor mări masa musculară.

Vezi și

 Teoria nu se confirmă şi în cazul lui Frank Medrano, un sportiv care - după 3 decenii de consumat carne - a trecut, de curând la o dietă vegană.

Organismul lui s-a adaptat la noua alimentaţia abia după 2 luni, aşa că - în acest moment - se poate antrena la aceeaşi intensitate. Cu toate acestea, specialiştii noştri sunt sceptici cu privire la oportunitatea acestei schimbări radicale.

Ionuţ este ceea ce - în limbaj popular - se numeşte "un carnivor". Merge la sală zi de zi, deci este un exemplu perfect pentru studiul nostru. Acum să vedem dacă ar merge pe reţeta Frank Medrano.

Există şi o explicaţie pentru care organismul unui om nu se poate obişnui cu o trecere atât de rapidă la dieta vegană. Aşadar, dacă vrem să ne mărim masa musculară trebuie să avem un echilibru în alimentaţie, doar ne-am născut omnivor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Dieta vegană pentru sportivi