Antena Meniu Search
x

Dinu Patriciu, a treia tentativa de executare silita

Barierele au fost trecute. Pentru prima data, executorii au ajuns dincolo de ele. In casa la Dinu Patriciu. Chiar daca au reusit sa intre, tot cu mana goala au plecat. Au venit sa-l execute silit pe omul de afaceri pentru o datorie de 80.000 de euro

Vezi și

La 8 dimineata s-a ridicat bariera la Silistea Snagovului. Executorii, jandarmii si politia s-au prezentat l-a resedinta miliardarului Dinu Patriciu. Nu l-au gasit acasa pe omul de afaceri.

Dinu Patriciu ar fi plecat din tara. Asa ca, intalnirea cu executorii s-a amanat din nou. S-au invartit opt ore prin curtea vilei degeaba. Si tot degeaba s-ar fi agitat la telefon, sub privirile jandarmilor. “Nu a fost nicio executare, pentru ca, asa cum v-am spus, legal nu aveau cum s-o faca”, a declarat Elena Corciu, avocata lui Dinu Patriciu.

Si nu s-ar fi atins nici de un capat de ata din patrimoniul omului de afaceri. Este a treia tentativa de executare silita pentru o datorie de 80.000 de euro catre fostul prieten, Petre Imre, catre fiul vitreg, Andrei Stefan si un alt colaborator, Adrian Vasile. “Multa lume a crezut ca domnul Patriciu o sa moara, la interventia chirurgicala extrem de complicata pe care a suferit-o si nu mai are cine sa verifice sau sa conteste ceva”, a mai afirmata avocata.

Despre santaj pomenise si magnatul saptamana trecuta. Acum, la bariera, au vorbit avocatii. Asa ca, pana la noi ordine, executorii au plecat cu mana goala de acasa de la Patriciu. Nu au incarcat nimic in camionul de transportat marfa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dinu Patriciu, a treia tentativa de executare silita