Antena Meniu Search
x

Dinu Patriciu este executat silit

Dinu Patriciu, considerat la un moment dat drept cel mai bogat om din Romania, este executat silit. Se intampla chiar in aceste momente. Recuperatorii au reusit sa intre in resedinta milionarului din Silistea Snagovului

Vezi și

Executorii vor trebui sa plece cu ceva din resedinta lui Dinu Patriciu. Va trebui facut un inventar cu bunurile pe care omul de afaceri le are trecute pe numele sau, pentru ca doar acele bunuri pot fi executate. Ei vor ridica bunuri in valoare de 80.000 de euro, aceasta fiind datoria pe care o are Dinu Patriciu la Peter Imre. Cel din urma este doar unul dintre cele trei dosare in care omul de afaceri va fi executat silit. Vorbim despre alte doua dosare in care a fost trimis in instanta chiar de fiul sau si de un alt partener de afaceri, ambii castigand .

Nu se stie inca daca este vorba de executare in toate cele trei dosare sau doar despre cel in care executorii au mai venit o data, dar s-au oprit la bariera pentru ca nu au fost lasati sa treaca , insa acum au primit aprobare de la instanta sa intre cu forta, daca este cazul. De dimineata, au venit insotiti de politie si jandarmi, dar nu a fost nevoie pentru ca bariera a fost ridicata de buna voie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Dinu Patriciu este executat silit