Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Director de şcoală bătut de tatăl unui elev, după ce i-a făcut observaţie copilului

Directorul unei şcoli din Dâmboviţa a fost anunţat cu două zile în urmă de tatăl unui elev că îl va bate pentru că i-a făcut observaţie elevului. Directorul ar fi sunat la 112 şi ar fi povestit ce urmează să i se întâmple, dar, cu toate acestea, tot a fost bătut.

de Cristian Ionescu

la 16.09.2019 , 19:39

- Foto Profi Media

Directorul unei şcoli din Dâmboviţa a fost anunţat cu două zile în urmă de tatăl unui elev că îl va bate pentru că i-a făcut observaţie elevului. Directorul ar fi sunat la 112 şi ar fi povestit ce urmează să i se întâmple, dar, cu toate acestea, tot a fost bătut, două zile mai târziu.

Polițiștii i-au făcut tatălui bătăuş dosar penal pentru ultraj. 

Directorul unei şcoli din Dâmboviţa, bătut de tatăl unui elev

Articolul continuă după reclamă

Directorul Școlii Bădulești a fost luat la bătaie de părintele unui elev. Profesorul a sunat la 112 și a povestit polițiștilor cum tatăl unui elev de clasa a șasea l-a amenințat de vineri că îl va bate pe motiv că i-a făcut observație copilului său, informează ph-online.ro.

"Mi-a spus: Stai că vin să te bat. N-am avut cu cine să discut şi a început să mă lovească, aici, aici. M-am dus spre maşină şi m-a lovit şi acolo", a declarat Robert Nenișanu, directorul Şcolii Băduleşti.  

Agresorul are acum dosar penal pentru ultraj.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Director de şcoală bătut de tatăl unui elev, după ce i-a făcut observaţie copilului