Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Covasna dat dispărut de 3 luni, găsit mort într-o pădure din Moacşa

Bărbatul căutat cu disperare de 3 luni de familie, la Moacşa, a fost găsit mort pe un drum forestier între Moacșa și vârful Bodoc. El dispăruse fără urmă în ajunul Crăciunului, anul trecut, iar căutările nu au dat niciun rezultat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.04.2019, 18:59

Bărbatul căutat cu disperare de 3 luni de familie, la Moacşa, a fost găsit mort pe un drum forestier între Moacșa și vârful Bodoc.

El dispăruse fără urmă în ajunul Crăciunului, anul trecut, iar căutările nu au dat niciun rezultat.

Bărbatul din Covasna dispărut de 3 luni, găsit mort în pădure

La data de 6 aprilie 2019, un bărbat a sesizat prin prin numărul unic de urgență 112 că ar fi găsit corpul unei persoane decedate, pe drumul forestier care face legătura între localitatea Moacșa și vârful Bodoc.

La fața locului s-a deplasat în scurt timp un echipaj de poliție, oamenii legii identificând trupul neînsuflețit al unui bărbat. Din cercetările efectuate s-a stabilit că este vorba despre bărbatul de 47 de ani, dispărut în dimineața zilei de 24 decembrie 2018, de pe raza localității Moacșa.

Din primele cercetări efectuate nu au fost identificate urme de violență, neexistând, la acest moment, suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Covasna, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul din Covasna dat dispărut de 3 luni, găsit mort într-o pădure din Moacşa