Antena Meniu Search
x

Bărbat din Vâlcea mut de uimire după ce s-a dus cu maşina în service. Cineva îi montase un dispozitiv de urmărire sub maşină

Un bărbat din Vâlcea, care s-a dus cu maşina în service a făcut o descoperire incredibilă, după ce mecanicul a ridicat maşina pe elevatorul hidraulic.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.10.2019, 22:21

- Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat din Vâlcea, care s-a dus cu maşina în service a făcut o descoperire incredibilă, după ce mecanicul a ridicat maşina pe elevatorul hidraulic.

Un dispozitiv de urmărire era montat sub maşina acestuia şi, neştiind despre ce este vorba, a sunat imediat la 112. Ofiţerii SRI au fost alertaţi şi au ridicat dispozitivul de urmărire pentru expertiză.

Dispozitiv de urmărire găsit montat sub maşina unui bărbat din Vâlcea

"Un dispozitiv GPS a fost ridicat de către ofițerii SRI, dispozitiv ce era montat pe un autovehicul. Este vorba de un bărbat din Râmnicu Vâlcea care și-a dus autoturismul la service, moment în care mecanicul a observat dispozitivul sub mașină. Neștiind despre ce este vorba, proprietarul autoturismului a sunat la 112", informează IPJ Vâlcea.

Poliţiştii precizează că proprietarul maşinii este un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

Autorităţile continuă cercetările pentru a descoperit cine a montat dispozitivul şi cu ce scop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Vâlcea mut de uimire după ce s-a dus cu maşina în service. Cineva îi montase un dispozitiv de urmărire sub maşină