Antena Meniu Search
x

Distracție pe litoral, fără măști și distanțare socială

Mii de tineri au petrecut în mai toate staţiunile de la malul mării, noaptea trecută. La Vama Veche, faleza promenadei şi terasele au fost arhipline, iar în Mamaia.

de Cătălina Buzoianu

la 16.08.2020, 11:10

Vezi și
  • Nici măcar prezenţa oamenilor legii nu i-a speriat pe vamaioţi.
  • Puţini au fost cei care au respectat distanţarea.

Cluburile s-au umplut până la refuz. De măsuri de protecţie sau distanţare fizică nu s-a ţinut cont în nicio staţiune de pe litoral.

Odată cu lăsarea întunericului, atmosfera din Vama Veche s-a instalat. Tinerii, veniţi toate colţurile ţării, au avut parte de o noapte incendiară.

Reporter: Este o problemă că se închid terasele la ora 23:00?

Turist: Nu, că oricum nu stăteam la terase, stăteam pe plajă.

Tinerii fără prejudecăţi au dansat la terase, pe plaje sau pe aleea de promendă din faţa cluburilor.

Nici măcar prezenţa oamenilor legii nu i-a speriat pe vamaioţi. Puţini au fost cei care au purtat măştile, iar distanţarea fizică a fost inexistentă.

Să nu credeţi că în Mamaia lucrurile au stat diferit. Atmosfera însă s-a ridicat la nivelul staţiunii, cu focuri de artificii şi şampanii scumpe. Pe imaginile surprinse chiar de petrecăreţi se poate observa clar că nimeni nu poartă mască, iar tinerii dansează umăr lângă umăr.

Unul dintre cluburi exclusiviste a fost amendat cu suma de 5000 de lei pentru nerespectarea legii privind măsurile de protecţie şi distanţare socială. De astăzi, programul de funcţionare al teraselor, cluburilor şi localurilor în aer liber se prelungeşte până la miezul nopţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Distracție pe litoral, fără măști și distanțare socială