Antena Meniu Search
x

Divort scaldat in sange la Ploiesti

O femeia de 38 de ani, mama a trei copii, a fost ucisa chiar de barbatul care ii jurase, la un moment dat, iubire. Divortase de el tocmai din cauza batailor pe care le incasa. Dar individul, mult prea gelos, nu a putut accepta ideea. Si a lovit

Vezi și

De doua luni, de cand se pronuntase divortul, barbatul parca-si pierduse mintile. O urmarea pe fosta sotie peste tot. Ieri, femeia s-a intors in casa sa ia cateva haine pentru copil. Dar n-a mai iesit.

Barbatul de 43 de ani a incercat apoi sa se sinucida. A ajuns in coma la spital. “Pacientul a venit intr-o stare foarte grava prezentand insuficienta respiratorie acuta, o plaga sectionata la baza gatului, o plaga la nivelul antebratului stang, a fost dus de urgenta in sala de operatie”, sustin medicii, care au decis sa-l trimita la Bucuresti, dar ii dau sanse mici sa-si revina.

“In functie de starea de sanatate, vom lua masuri impotriva acestuia, cercetariile fiind in continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat”, au explicat oamenii legii.

Cei doi au fost casatoriti timp de 21 de ani si aveau trei copii impreuna. Cei mai mici au cinci si 12 ani. Cu totii au ramas, acum, orfani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Divort scaldat in sange la Ploiesti