Antena Meniu Search
x

Video Doi dintre pacienţii transferaţi de la Bucureşti la Iaşi, cu COVID-19, au murit

Patru pacienţi cu afecţiuni pulmonare extrem de severe au fost transferaţi din Bucureşti la secţia ATI a spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, sâmbătă, unde mai erau disponibile 6 paturi.

de Redactia Observator

la 19.04.2021, 09:48

Vezi și

Alţi doi pacienţi aflaţi în stare gravă, intubaţi, unul din Mureş şi unul din Bucureşti, au ajuns aseară acolo. Din păcate, doi dintre bolnavii transferaţi sâmbătă au pierdut lupta cu virusul. 

Lucian Eva, manager spitalul de Neurochirurgie Iași: "Din păcate doi dintre ei au decedat, ambii având vârste de aproximativ 70 de ani, dar cu afectare a plămânilor de peste 80% şi cu multipe patologii asociate: diabet zaharat, hipertensiune, boală renală cronică".

6 locuri libere

În prezent, la Iaşi mai sunt disponibile 6 locuri pentru bolnavii COVID-19, la ATI, iar potrivit managerului Spitalului de Neurochirurgie, urmează să fie ocupate de pacienţi care vor fi transferaţi din Bucureşti sau Mureş.

Reamintim că o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a efectuat sâmbătă, o misiune umanitară pe ruta Otopeni – Iaşi pentru transportul, în regim de urgenţă, a patru pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, aflaţi în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doi dintre pacienţii transferaţi de la Bucureşti la Iaşi, cu COVID-19, au murit