Antena Meniu Search
x

Doi elevi din Dâmbovița au fost ELIMINAȚI de la BACALUREAT DUPĂ AFIȘAREA NOTELOR! În timpul examenului nu li s-a spus nimic

Doi absolvenţi de liceu din judeţul Dâmboviţa trec prin cea mai ciudată perioadă a vieţii lor!

Vezi și

Doi absolvenţi de liceu din judeţul Dâmboviţa trec prin cea mai ciudată perioadă a vieţii lor!

S-au dus să consulte listele cu rezultatele de la Bacalaureat, numai că, în loc să vadă ce note au luat, au constatat că sunt eliminaţi. Problema este că nimeni nu le-a spus nimic în timp ce dădeau examenele. Membrii comisiei de profesori au decis, însă, că trebuie să ia această măsură extremă. Tinerii susţin că nu au greşit cu nimic şi nu înţeleg de ce s-a întâmplat aşa ceva.

Erau planurile de viitor ale Mariei. Dar s-au terminat în momentul în care a văzut rezultatele de la Bacalaureat. În realitate însă, nu notele au fost problema, ci eliminarea din examen. Un calificativ dat de comisie pe motivul că lucrarea ar fi avut două tipuri de scris. 

Pentru acelaşi motiv şi Alexandru a fost eliminat din examen. Lucru ce acum îi poate împiedica intrarea la Academia de Poliţie. Părinţii celor doi sunt disperaţi! Spun că vor face tot ce le stă în putere pentru ca adevărul să iasă la lumină şi să dispară orice suspiciune de fraudă.

Inspectoratul şcolar Dâmboviţa le ia apărarea liceenilor, spunând că nu a fost nici o neregulă. 

Autorităţile competente cred că situaţia se va rezolva în timp util, astfel încât elevii să poate susţine admiterile pentru studiile universitare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doi elevi din Dâmbovița au fost ELIMINAȚI de la BACALUREAT DUPĂ AFIȘAREA NOTELOR! În timpul examenului nu li s-a spus nimic