Antena Meniu Search
x

Doi frati de 11 si 13 ani, gasiti inecati intr-un canal colector

Descoperire socanta la marginea localitatii Valu lui Traian. Doi frati de 11 si 13 ani au fost gasiti de localnici inecati intr-un canal colector. Copiii ar fi plecat de patru zile de acasa si totusi parintii nu si-au facut griji pentru soarta lor

Vezi și

Parintii spun ca acestia obisnuiau sa plece de acasa, insa niciodata nu au disparut mai mult de doua zile. Copiii ramaneau la fermele din zona sau la cei cu care se jucau in timpul zilei. Mama a intrat in panica abia ieri si a plecat singura sa ii caute, fara a suna la Politie.

Trupurile celor doi micuti au fost gasite intr-un bazin colector de catre doi ciobani care venisera cu animalele la pascut. Imediat, ei au sunat la 112 , iar politistii si medicii de la ambulanta au scos trupurile celor doi pe mal. Acolo au fost gasite si hainele copiilor, motiv pentru are politistii cred ca acestia au mers acolo pentru a se scalda, insa nu stiau ca apa e adanca de aproximativ trei metri. Cei de la Protectia Copilului s-au autosesizat pentru ca cei doi copii mai au acasa trei surori si vor sa stie daca parintii se fac vinovati de aceasta tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Doi frati de 11 si 13 ani, gasiti inecati intr-un canal colector