Antena Meniu Search
x

Doi fraţi din Olt au ajuns la spital cu arsuri grave

Doi fraţi din Olt, nici unul mai mare de cinci ani, au ajuns la spital după ce s-au jucat cu focul. Hainele lor s-au aprins în curtea bunicilor.

Vezi și

Doi fraţi din Olt, nici unul mai mare de cinci ani, au ajuns la spital după ce s-au jucat cu focul. Hainele lor s-au aprins în curtea bunicilor. Au avut norocul ca bunicul lor să-i vadă şi să le sară imediat în ajutor. Un elicopter SMURD i-a adus la spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Sunt în stare gravă, spun doctorii de la Spitalul Grigore Alexandrescu. Au fost internaţi pe secţia de chirurgie plastică, în şoc post combustional. Vorbim de doi băieţi de 2 şi 4 ani, care au mâinile şi picioarele arse. Cel mic e ars pe 35% din suprafaţa corpului, cel mai mare are răni pe un sfert din corp.

Deocamdată, medicii le toaletează rănile, sunt pansaţi, dar cel mai probabil, dacă vor depăşi cu bine momentul critic, vor avea nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale. Cei doi copii se jucau în curtea casei lor din Slatina şi au provocat incendiul. Bunicul lor a reuşit să stingă focul înainte de intervenţia pompierilor, dar pentru cei doi băieţi a fost suficient să fie răniţi serios.

De la spitalul din Slatina au fost transferaţi cu un elicopter SMURD aici la spitalul Grigore Alexandrescu, unde sunt în continuare în stare gravă şi sub monitorizarea doctorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Doi fraţi din Olt au ajuns la spital cu arsuri grave