Antena Meniu Search
x

Doi soți din Piatra Neamţ, loviți pe trecerea de pietoni de un șofer beat

O femeie e rănită grav, iar soţul ei se luptă pentru viaţă, după ce un şofer băut i-a lovit pe amândoi, pe o trecere de pietoni din Piatra Neamţ

Vezi și

O femeie e rănită grav, iar soţul ei se luptă pentru viaţă, după ce un şofer băut i-a lovit pe amândoi, pe o trecere de pietoni din Piatra Neamţ.

Martorii spun că tânărul de 21 de ani conducea haotic şi a pierdut controlul. Maşina lui i-a spulberat pe cei doi soţi şi a lovit un alt autoturism, al cărui şofer îi aştepta pe oameni să traverseze.

Înveselit de berile pe care le-a băut, tânărul de 21 de ani râde, după ce i-a lovit pe cei doi soţi. Cu toate acestea, nu crede că alcoolul a avut ceva de-a face cu producerea accidentului.

Autoturismul condus de tânăr a intrat în derapaj pe şoseaua udă. Chiar în acel moment, victimele, soţ şi soţie, încercau să traverseze. Impactul cu partea laterală a maşinii i-a aruncat pe soţi câţiva metri. Bărbatul a căzut inconştient. Şi şansele soţiei lui ca să-şi revină nu sunt foarte mari.

Maşina scăpată de sub control a fost oprită de un alt autoturism, al cărui şofer îi aştepta pe pietoni să traverseze. Şi el a fost rănit, însă nu grav. Tânărul de 21 de ani este, acum, cercetat penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doi soți din Piatra Neamţ, loviți pe trecerea de pietoni de un șofer beat