Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Amandaţi pentru spiritul civic. Doi timişoreni au vrut să schimbe peisajul dezolant din faţa blocului şi au ajuns să fie sancţionaţi

Doi timişoreni au fost sancţionaţi de Poliţia Locală pentru că au amenajat pe banii lor spațiul verde din fața imobilului.

de Redactia Observator

la 15.06.2018 , 21:25

Au dat dovadă de spirit civic, dar s-au trezit cu o amendă de o mie de lei. Doi timişoreni au fost sancţionaţi de Poliţia Locală pentru că au amenajat pe banii lor spațiul verde din fața imobilului. În plus, au fost obligaţi să refacă zona aşa cum era iniţial. Plină de gropi şi de noroi. Situaţia hilară este discutată acum în instanţă.

Primăria le-a dat acordul celor doi, însă poliţiştii au considerat că spiritul civic trebuie amendat. 

Agenţii au considerat că dalele care înconjoară spaţiul verde reprezintă o construcţie. Aşa că le-a cerut oamenilor să readucă locul în starea iniţială. Chiar dacă era un maidan plin cu noroi şi buruieni. Mai mult chiar, trebuie să plătească statului o mie de lei.

Vezi și

Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale: "Nu exista autorizaţie de construire conform Legii 50 din 1991, aşa cum este necesar."

Timişorenii au contestat amenda, dar instanţa le-a respins plângerea. Acum, sunt hotărâţi să facă recurs.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Amandaţi pentru spiritul civic. Doi timişoreni au vrut să schimbe peisajul dezolant din faţa blocului şi au ajuns să fie sancţionaţi