Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi tineri de 18 ani, loviți pe o trecere de pietoni din Galați. Șoferul își continuă drumul câțiva metri - VIDEO

Doi tineri de 18 ani au fost loviți pe o trecere de pietoni din Galați de un șofer neatent care nu le-a acordat prioritate, deși trecerea era semnalizată corespunzător și avea și semafor.

de Ana Maria Ghiarasim

la 20.05.2021 , 17:12

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum mașina la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani din Galați își continuă drumul câțiva metri, deși lovește două persoane dintr-un grup de pietoni.

Pietonii traversau pe trecere, la culoarea verde a semaforului

Potrivit polițiștilor, incidentul s-a petrecut în jurul orei 14.15, când un bărbat în vârstă de 52 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei din municipiul Galați, având direcția de mers dinspre b-dul George Coșbuc spre b-dul Siderurgiștilor, a surprins și accidentat 2 tineri, ambii cu vârsta de 18 ani. 

Vezi și

”Cei doi tineri traversau regulamentar strada pe marcajul pietonal și la culoarea verde a semaforului situat în apropierea intersecției cu strada Saturn. În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea ușoară a celor două persoane ce au fost preluate și transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare”, se arată în comunicatul IPJ Galați.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre tineri este din comuna Pechea, județul Galați, iar cel de-al doilea din comuna I.C.Brătianu, județul Tulcea.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articol realizat cu informații și imagini primite de la reporterul Observator Adrian Obreja.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Doi tineri de 18 ani, loviți pe o trecere de pietoni din Galați. Șoferul își continuă drumul câțiva metri - VIDEO