Antena Meniu Search
x

Vatmaniţă cu ochii în telefon aproape a spulberat cu tramvaiul o mamă şi copiii ei, pe o stradă din Ferentari. VIDEO

O scenă şocantă a fost surprinsă ieri în traficul din Bucureşti. Vă avertizăm urmează imagini cu puternic impact emoţional. O mamă şi cei trei copiii ai săi au fost la un pas să fie spulberaţi pe trecerea de pietoni de un tramvai.

Vezi și

Deşi era zi şi nu era aglomerat, iar vizibilitatea era perfectă, vatmanul nici măcar nu a încetinit. Pietonii care erau deja angajaţi în traversare au avut însă noroc.

Cei doi copii mai mari au scăpat fugind din faţa tramvaiului care rula cu viteză, în timp ce mama lor cu un bebeluş în braţe s-a oprit la timp iar garnitura a trecut milimetric prin faţa ei.

Filmarea cu incidentul a fost făcută publică pe o reţea de socializare.

Poliţia a transmis că a luat act de incident şi că abaterea va fi sancţionată cu amendă cuprinsă între 4 si 5 puncte și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe acelaşi subiect

Vatmaniţa a cerut să fie transferată pe un post de agent de pază

Se pare că tramvaiul era manevrat în acele momente de o angajată a Societăţii de Transport Bucureşti care, ulterior incidentului, a cerut printr-o scrisoare transferul pe un post de agent de pază. 

În aceeaşi scrisoare, vatmaniţa susţine că a conştientizat gravitatea faptelor ei şi că motivul neatenţiei era faptul că se uita pe telefonul mobil. Şi Brigada Rutieră s-a sesizat în acest caz şi a anunţat că va lua măsurile impuse de lege. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Vatmaniţă cu ochii în telefon aproape a spulberat cu tramvaiul o mamă şi copiii ei, pe o stradă din Ferentari. VIDEO