Antena Meniu Search
x

Imagini de infarct în Ferentari: o mamă cu trei copii traversează pe trecere, iar tramvaiul nu le acordă prioritate. VIDEO

Imagini de infarct filmate de o cameră de supraveghere în Prelungirea Ferentari, pe linia tramvaiului 23. O mamă cu trei copii, angajați în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni, sunt la un pas de a fi spulberați de un tramvai.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.05.2021, 11:40

Imagini de infarct în Ferentari: o mamă cu trei copii traversează pe trecere, iar tramvaiul nu le acordă prioritate - captura video YouTube

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, pe linia tramvaiului 23, iar filmarea a fost făcută publică de o bucureșteancă, pe contul ei de Facebook.

În imagini se vede cum mama și cei trei copii traversează regulamentar strada, pe trecerea de pietoni. Urmează scene de infarct, pentru că din dreapta lor se apropie cu viteză un tramvai, care nu acordă prioritate și aproape că îi spulberă pe cei patru.

Doi dintre copii au trecut în fugă prin fața tramvaiului, reușind să ajungă în siguranță pe partea celalaltă a drumului, în timp ce mama lor și bebelușul pe care îl ținea în brațe au rămas pe loc, garnitura trecând milimetric pe lângă ei.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Este incredibil cum mai este încă la locul de muncă!"

Femeia care a postat imaginile pe Facebook a transmis și un mesaj de revoltă, în urma incidentului:

"Priviți cum aceasta inconstienta vatmanita STB, conducând tramvaiul cu nr 23 , indicativ 134 pe prelungirea Ferentari cu o viteza neadecvată unui conducator de transport de persoane. După cum vedeți in video cu ce viteza trece, neacordând prioritate pietonilor și la fracțiune de secunda era sa ia viața unei mame și celor 3 copii ai ei. Este incredibil cum mai este încă la locul de munca având nenumărate altercații in trafic, săptămâna aceasta lovind un autoturism și a fugit de la locul accidentului înjurând, înjură pietoni și participanții in trafic, circula cu o viteza și neoprindu-se la trecerile de pietoni!!!!".

Într-un răspuns pentru G4Media.ro, Societatea de Transport București (STB) a precizat că "va iniția de urgență o cercetare internă a acestui eveniment și va lua măsurile ce se impun, conform Regulamentului Intern, putăndu-se ajunge până la desfacerea contractului de muncă a conducătorului de tramvai".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Imagini de infarct în Ferentari: o mamă cu trei copii traversează pe trecere, iar tramvaiul nu le acordă prioritate. VIDEO