Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Argeş au murit într-un accident produs pe o autostradă din Spania

E jale mare într-o localitate din Argeş. Doi tineri, prieteni şi colegi, şi-au pierdut viaţa pe o şosea din Spania. Maşina de transport în care erau a fost strivită între două TIR-uri. Ambii bărbaţi erau logodiţi şi urmau să să căsătorească

Vezi și

 E jale mare într-o localitate din Argeş. Doi tineri, prieteni şi colegi, şi-au pierdut viaţa pe o şosea din Spania. Maşina de transport în care erau a fost strivită între două TIR-uri. Ambii bărbaţi erau logodiţi şi urmau să să căsătorească. Ba mai mult, îşi doreau să devină naş şi fin. Acum însă, în loc de nuntă, vor avea înmormântare.

Naş urma să le fie celălalt tânăr mort în accident, Gherghinel Ştefăniţă. Şi el era logodit şi trebuia să se căsătorească.

Cei doi tineri erau şoferi la o firmă din Piteşti care avea contracte de transport în mai multe ţări din Europa, printre care şi Spania. Vinerea trecută, pe 13 noiembrie, cei doi se îndreptau către casa unui prieten. Voiau să se odihnească. Încărcaseră marfă din Madrid şi trebuiau să o descarce luni, la 600 de kilometri depărtare. Nu au mai apucat să facă asta. Vineri seara, pe o autrostradă din regiunea Burgos din Spania, au fost striviţi între două TIR-uri. Cătălin a murit pe loc, iar Ştefăniţă câteva ore mai târziu.

Trupurile celor doi tineri urmează să repatriate. Cele două familii se pregătesc de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doi tineri din Argeş au murit într-un accident produs pe o autostradă din Spania