Antena Meniu Search
x

Dosar penal pentru fostul medic de la spitalul din Băicoi care a distrus fişa medicală a unei paciente

Poliţiştii prahoveni s-au autosesizat în cazul fostului medic de la spitalul din Băicoi, care a distrus fişa medicală a unei paciente!

Vezi și

Poliţiştii prahoveni s-au autosesizat în cazul fostului medic de la spitalul din Băicoi, care a distrus fişa medicală a unei paciente! Astfel, agenţii au început cercetările pentru distrugere de înscrisuri oficiale.

 Medicul de la Băicoi are acum un dosar penal pe numele său, după ce a rupt fişa unei paciente pe care a refuzat să o interneze. Bătrâna de 87 de ani fusese internată la Ploieşti, dar doctorii de acolo, împreună cu nepoata femeii au decis că e mai bine să fie adusă mai aproape de casă. Şi anume, în Băicoi.

Numai că medicul aflat atunci în camera de gardă a refuzat să facă asta. Mai mult, a jignit-o pe nepoata bătrânei şi a rupt fişa medicală în faţa ei. De altfel, în această dimineaţă, nepoata a depus o plângere pe numele doctorului la Colegiul Medicilor.

Prima măsură împotriva cadrului medical a fost luată, însă, de ieri, când conducerea spitalului din Băicoi a renunţat la contractul de colaborare cu medicul. Asta nu înseamnă că toate problemele s-au rezolvat. Medicul este, în continuare, angajat la spitalul din Drajna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Dosar penal pentru fostul medic de la spitalul din Băicoi care a distrus fişa medicală a unei paciente