Antena Meniu Search
x

Finala din Dosarul Transferurilor: Ioan Becali ar putea sta 16 ani dupa gratii

Marea finala in Dosarul Transferurilor se joaca astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cei opt grei din fotbal, acuzati ca au prejudiciat statul roman cu peste un milion de dolari, sunt audiati din nou, dupa ce DNA a cerut inasprirea si chiar dublarea pedepselor.

Vezi și

„Daca Romania este un stat de drept, n-am motive sa-mi fie teama. N-am motive s-mi fie teama pentru ca nimeni din conducerea executiva a Rapidului nu a facut nicio infractiune. Nici eu n-am facut nicio infractiune. Stiti foarte bine ca eu am pierdut zeci de milioane de euro prin finantarea Rapidului”, a declarat George Copos, chmat la audieri.

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au dat pedepse care insumeaza 40 de ani de inchisoare, dar au cerut majorarea lor.

Astfel, Ioan Becali ar putea sta in inchisoare pana la 16 ani, iar Victor Becali si Cristi Borcea pana la 14 ani. George Copos risca sa stea 10 ani dupa gratii.

Toti inculpatii spun ca sunt nevinovati si ca nu au prejudiciat cluburile sportive la care au activat.

Daca auddierile se vor incheia astazi, am putea afla si sentintele, care, de aceasta data, sunt definitive si irevocabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Finala din Dosarul Transferurilor: Ioan Becali ar putea sta 16 ani dupa gratii