Antena Meniu Search
x

Doua case au ars, in Timis, din cauza caniculei!

O familie intreaga si un copil de numai opt ani au fost la un pas sa arda de vii in doua case din Timis. Au fost salvati de vecini cu doar cateva clipe inainte ca flacarile sa se extinda. Cauza este canizula, spun pompierii

Vezi și

Focul a izbucnit intr-o anexa si s-a extins cu repeziciune intr-o casa in care era o familie intreaga. Putin a lipsit ca oamenii sa arda de vii..

Intr-o locuinta invecinata, un copil de opt ani a ajuns, de asemenea, prizonierul flacarilor. Vecinii l-au salvat din infern. “Am intrat in casa, cu un domn, dupa un copil mic care plangea, copilul proprietarului de aici. L-am scos afara. Copilul a dat sa intre din nou dupa caine, am, reusit de l-am tinut”, a spus salvatorul micutului.

Pana sa ajunga pompierii, localnicii au incercat cum au putut sa tina in frau flacarile care amenintau sa inghita inca o casa. “Eram in casa si, la un moment dat, am vazut incendiu pe partea cealalta. Am incercat cu furtunul si.focul s-a extins”, a zis un martor.

In scurt timp, oamenilor li s-au alaturat in lupta cu focul patru echipaje de pompieri. Mai bine de o ora s-au chinuit pompierii sa stinga incendiu. Din mijlocul flacarilor n-au salvat mare lucru. “Din cauza temperaturilor ridicate din atmosfera s-a produs acel efect de lupa care a provocat incendiul. Temperatura fiind foarte ridicata, incendiul s-a propagat cu repeziciune”, a declarat Valentin Colesniuc, ISU Timis.

Doar unul din proprietari avea asigurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Doua case au ars, in Timis, din cauza caniculei!